Wij zijn experten in het
onderhoud van uw wagen

U bent bij Garage Gilbert welkom voor onderhoud en herstellingen van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Audi, Seat en Skoda.

Alle herstellingen en het onderhoud van uw wagen gebeuren steeds met de grootste nauwkeurigheid. Onze techniekers behandelen uw wagen alsof het hun eigen wagen is. Zij beschikken over veel technische kennis en praktische ervaring en worden steeds bijgeschoold over de nieuwe evoluties in de automobiele industrie. De opleidingen voor de nieuwe electrische wagens werden met onderscheiding voltooid.
Wij staan bekend om onze uitmuntende service en dienst na verkoop.

Ook bieden wij u de service aan voor technische keuring. Indien gewenst, voorzien wij een periodieke keuring voor uw wagen wanneer deze gekeurd moet worden. Zo kan u met uw wagen weer een zorgeloos jaar tegemoet.

Onze techniekers controleren met zorg uw aircosysteem. De aircocheck omvat de controle van de werking van de essentiële onderdelen, de controle van de koelende werking en de controle van de kwaliteit van de stof- en pollenfilter. Eveneens zal uw aircosysteem regelmatig worden gereinigd en ontsmet. Een goed werkende airco is belangrijk! Denk maar aan de frisse bries tijdens de warme zomermaanden en de snelle ontwaseming en ontdooing van de ruiten tijdens de koude wintermaanden.

Wil u graag een accessoire laten plaatsen? Geen probleem. Wij bieden tal van accessoires aan. Denk maar aan DAB/DAB+, trekhaak, parkeerhulp, achteruitrijcamera, cruise controle, ... . Samen bekijken wij de mogelijkheden in functie van uw voertuig!

 

De 6 goeie G’s van Garage Gilbert:

  • Garage mechaniek en Carrosserie
  • Getrainde ervaren techniekers
  • Geavanceerde werkplaats
  • Gepersonaliseerde service
  • Gewaardeerde erkende hersteller
  • Gratis vervangwagen

 

Neem contact op voor meer info

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer informatie over het onderhoud van auto’s? Neem dan gerust contact op met Garage Gilbert.